Resultaten voor prijs luchtballon

prijs luchtballon
 
Warmeluchtballon prijzen en tarieven.
Iedere luchtballonvaart is voor ons een VIP ballonvaart., dezelfde lange vaart, service en aprs ballooning voor IEDEREEN! Wat we afspreken doen we, gegarandeerd! Geen valse beloftes. Onze prijzen prijs per passagier, brandstoftoeslag, BTW, kortom alles inbegrepen.: Kinderen tussen 7-12 jaar: 100 p/p. Boeking vanaf 3 passagiers: 140 p/p. Boeking 1 of 2 passagiers: 145 p/p. VOOR GROTE GROEPEN CONTACTEER ONS VOOR EEN SPECIALE OFFERTE! in onderling overleg wordt U door ons gegroepeerd met andere passagiers waar en wanneer het U past, kinderen moeten minstens 7 jaar oud zijn en begeleid door een volwassen persoon. UNIEK: HUUR UW LUCHTBALLON, en vlieg met uw groepje alln in de mand, zie hieronder aub. Wij beschikken ook over mooie, aangepaste cadeaubonnen om te geven als geschenk. Deze geschenkbons kosten hetzelfde en blijven 12 maand geldig, ze zijn verlengbaar en overdraagbaar.
Ballonvaart met C-AIR Belgisch kampioen ballonvaren. logo-black.
C-AIR Ballonvaart biedt kwaliteitsvolle ballonvluchten in België voor een unieke ervaring in de lucht. Laat je zintuigen tintelen door deze unieke ervaring in een hete luchtballon. Bekijk even onze update van de corona maatregelen. Wij zijn zoveel meer dan een bedrijf dat ballonvluchten organiseert.
Chouffe around the world Competitieregels.
Artikel 5 Wedstrijd. Deelnemers kunnen de prijzen winnen volgens deze wedstrijdformule.: De deelnemers gebruiken een code op een label van een LA CHOUFFE fles en ze voegen de code in op een specifieke webpagina www.chouffearoundtheworld.com en proberen zo een luchtballonvlucht te winnen voor 4 personen vertrekkende van Achouffe of vanuit Nederland. Deelnemers moeten een registratieformulier invullen met hun achternaam, voornaam, geboortedatum en een telefoon / gsm-nummer op de site www.chouffearoundtheworld.com en de volgende twee vragen beantwoorden.: Wat" is de naam van de kabouter getekend op de CHOUFFE luchtballon? Matthew, Marcel of Malcolm?" Hoeveel" unieke codes zijn tijdens de eerste maand /tweede maand/derde maand van de wedstrijd op de pagina ingevoerd." De consument vult het inschrijvingsformulier in en indien de 2 vragen correct zijn, kan hij verloot worden als winnaar van de vlucht. Artikel 6 Bijzondere voorwaarden. De aankoop van minimaal 1 fles LA CHOUFFE 33cl is verplicht. De prijs kan alleen overhandigd en dus door de deelnemer ontvangen worden in de winkel/het etablissement van aankoop. De Wedstrijd is niet cumuleerbaar met dezelfde of enige andere wedstrijd, actie, korting, premie of voorwaarde van de Organisator.
Luchtballon Safari NL Tanzania Specialist.
Pick-up, vlucht, bushontbijt en drop off. Prijs: op aanvraag: ca 500, p.p. Advies: reserveer van tevoren om zeker te zijn van beschikbaarheid. Kleding: neem warme kleding mee voor kou in de vroege ochtend. Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder! De luchtballon vliegt letterlijk over de boomtoppen om zo dicht mogelijk bij de dieren te komen.
Geef een luchtballonvaart cadeau Bongo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Kom meer te weten. Minder dan 50. Van 50 tot 100. Van 100 tot 200. Meer dan 200. 3 of meer personen. Cadeau voor koppel. Cadeau voor haar. Cadeau voor hem. Cadeau voor ouders. Cadeau voor mama. Cadeau voor papa.
Prijzen Filva Ballonvaarten. WhatsApp.
Alles wordt voor u klaargemaakt midden in het veld waar je met de luchtballon bent geland, terwijl je samen met je gezelschap geniet aan een mooi gedekte tafel. Een kaasfondue na de vaart: een glaasje bubbels om te starten, frisdrank, de beste Zwitserse kaasfondue, wit en bruin stokbrood, uitjes augurkjes en lekkere charcuterie. Samen met jouw familie of vrienden rond de tafel een stukje brood in de kaasfondue doppen, het blijft een voltreffer! Belegde broodjes na de vaart: witte bruine broodjes en sandwiches belegd met kaas, hesp en verschillende salades kipcurry, eiersalade, krabsalade en verse groentjes. Heerlijk genieten van de zonsondergang en ondertussen de honger stillen. Bent u niet helemaal overtuigd van onze vele mogelijkheden en kiest u liever iets anders? Vermeld dat dan zeker bij jouw boeking en wij doen er alles aan om jouw droom te realiseren, want klant is koning! Laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Bel mij terug. Please leave this field empty. Grote Baan 212, 9250 Waasmunster. Disclaimer Privacy Algemene Voorwaarden. Filva Ballonvaarten Uitblinkend.
Bekijk de tarieven van AB Ballonvaarten, Oost-Vlaanderen.
Een overzicht van onze prijzen. Een vlucht voor 1 volwassene kost 139 voor het volledige arrangement, alles inbegrepen. Een vlucht voor 2 volwassenen kost 270 voor het volledige arrangement, alles inbegrepen. KINDEREN TOT EN MET 12 JAAR. Een vlucht voor 2 volwassenen kost 270 voor het volledige arrangement, alles inbegrepen. LAST MINUTE / PROMOTIE. Last minute plaatsen/uitzonderlijk beschikbare speciale promotieplaatsen voor volwassenen zijn er al vanaf 120 per persoon.
Ballonvaart West-Vlaanderen Skyview Balloons. Skyview Balloons Luchtballonvaart. Skyview Balloons Luchtballonvaart. Skyview Balloons Luchtballonvaart. Skyview Balloons Luchtballonvaart. Skyview Balloons Luchtballonvaart.
9900, per kind 12 jaar. Geef meerdere personen een unieke ervaring. Reserveren kan zowel individueel of in groep. Op zoek naar het ultieme cadeau? Schenk een ballonvaart met een luchtballon. Koop hier je geschenkbon en druk deze meteen af. Deerlijkstraat 197 Bus 2. 320479 34 97 47.
Prijs ballonvaart C-Air Belgisch kampioen ballonvaren. logo-black.
Een ervaren piloot die al heel wat vluchten op zijn teller heeft staan. Een veilige ballonvlucht, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van kwalitatief materiaal en alle regels strikt in acht worden genomen. Een leuk balloncertificaat als aandenken. De kostprijs van een ballonvaart per regio? C-Air organiseert ballonvaarten in heel België, hieronder kan je de prijs terugvinden per regio.: 129 per persoon. Boek je ballonvaart in het Waasland.
Ballonvaren boven Hageland Ballonvaart met Balloonflights. th-list. close. angle-down. arrow-right-circle. icon-mail. arrow. icon-phone.
Ballonvaren boven het Hageland, Vlaams-Brabant, Limburg of de Kempen. Hoe boek ik een ballonvaart? Hoe verloopt een ballonvaart? Om hoe laat spreken we af? Wie zijn we. Eenvoudig boeking systeem. Eigen opgeleide piloten. Altijd vriendelijk en veilig. Manden met instapdeur. Balloonflights gebruikt een aantal vaste opstijglocaties die verspreid liggen over onze vliegregio. In functie van de windrichting wordt de opstijglocatie gekozen. Bij Balloonflights heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Gezellig met je gezin tijdens een privé ballonvaart of je kan kiezen voor een ballonvaart in groep. Balloonflights is de specialist voor een ballonvaart in het Hageland! We zijn een professioneel team dat al meer dan 20 jaar ballonvaarten uitvoert. Schenk een cadeaubon voor een ballonvaart en verras je vrienden of familie met een origineel cadeau!
Ballonvaart Luxor bij zonsopkomst Kingfisher Tours.
Op dit vroege tijdstip is er in het hotel natuurlijk nog geen ontbijt beschikbaar, maar op de boot krijg je een kop koffie of thee en een plak cake. Als je toch graag alvast iets anders wilt eten is het slim om dit de dag van tevoren zelf alvast te kopen in de supermarkt. Start van de ballonvaart. Na de motorboottocht is het nog een kort ritje naar het startterrein. Wanneer je aankomt op het nog donkere veld, zie je her en der oranje vlammen van de ballonnen die worden gevuld. Om je heen hoor je de branders brullen terwijl meekijkt hoe de warme lucht in jouw ballon wordt geblazen. Langzaam maar zeker komen er steeds meer ballonnen overeind te staan en je voelt de opwinding om je heen langzaam toenemen. Het is bijna tijd voor vertrek! Meestal gaan er 16 personen in 1 mand, waarbij iedereen in een subcompartiment voor 2 personen staat.
Prijs van een luchtballonvaart ballonvaart kostprijs.
Bij boeking van meer dan 3 personen betaalt u 145 euro per passagier. Kinderen betalen 100 euro per persoon om mee te vliegen in de luchtballon. Bij een niet-volle mand boeking volle mand boeking: zie hieronder wordt u gegroepeerd met andere passagiers. We kijken wel dat we opstijgen zo dicht mogelijk bij uw woonplaats of plaats van voorkeur. Klik hier voor de voorwaarden. Wij bieden bovendien de mogelijkheid aan om u een gepersonaliseerde cadeaubon te bezorgen. Deze kan besteld worden via internet, of kan in ons kantoor in Hulste Harelbeke West-Vlaanderen worden afgehaald. Meer info: cadeaubon voor ballonvaart. Kostprijzen bij exclusieve volle" mand" boekingen. In dit geval boekt U een luchtballon enkel en alleen voor Uw groep vrienden, kennissen, familie. Indien gewenst kunnen we bij u komen opstijgen ook buiten Oost of West-Vlaanderen. Uiteraard is dit enkel indien de omgeving het toelaat niet in de buurt van hoogspanningen, niet bij metropool-steden, niet bij de meeste luchthavens. Hieronder kan u de prijs voor een ballonvaart in West-Vlaanderen terugvinden, voor boekingen met meerdere personen. Het is zelfs mogelijk om exclusief enkel met 2 personen in een luchtballon plaats te nemen bijvoorbeeld voor een huwelijksaanzoek, Valentijn.

Contacteer ons